Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
- Dobrý pomer cena/parametre
- Wind-free funkcia, funguje celkom dobre.
- V pridruženej aplikácií Samsung SmartThings má Samsung čo doháňať, aplikácia často padá, párovanie klimatizácie sa podarilo asi na 8. pokus.
Výborná klíma, dobrý pomer cena a funkcie. Nízka hlučnosť aj vonkajšia jednotka je relatívne tichá. Wind-free funkcia je dobrá, keď naozaj nechcete silný prúd studeného vzduchu.
- spĺňa moje očakávania
- oproti klimatizácii je tichý
- netreba vývod na kondenz
- pekný dizajn a spracovanie
Pre mňa je to výhodný nákup
Spĺňa očakávané.
- Vyborny vykon, schladi pomaly 80m2 v rodinnom dome. Wind free a eco mode su super
- Velmi itch
- Eco mode krasne udrzuje teplotu v dome na cca 24-25C
- Ticha
- Nizka spotreba
- Vychladi bezproblemov 40m2
V danej kategorii som nenasiel lepsiu klimatizaciu. Odporucam vsetkymi 5*. Som s tovarom maximalne spokojny. Klimatizacia splnuje to, co som od nej ocakaval. Ak zvazujete kupu klimatizacie, jednoznacne je to dobra volba.
- adekvatny vykon
- wi-fi konektivita
- virus doctor - filter vzduchu
- tichy chod
- vzhlad
Produkt testujem len kratko, ale funkcie su super.
Dufam ze sa nepokazi :)
- rychle dorucenie, prijemne jednanie
- Odporúčanie od profesionálov
- Fajn.
- Ešte len krátko ale zatiaľ OK
- Je zaujímavé že sa dá kúpiť v inom obchode za 900€
Super výkon aj dizajn som veľmi spokojný
- vnutorna jednotka je ticha pokial funguje ventilator spravne
- prva zavada hned na zaciatku sezony rezonoval ventilator vnutornej jednotky
- druha zavada po pol roku hrmotanie vonkajsej jednotky a vysoka spotreba
Pokial klima pracuje ako ma tak je ok, ale vzhladom na to ze sa behom jedneho roka vyskytli dve zavady tak neodporucam.
- KURENIE DO -22ST
- KURENIE 8ST
- 5 ROCNA ZARUKA!
- TICHY CHOD A NABEH KURENIA DO 2 MINUT
- CHLADIVO R32
- POMER CENA - KVALITA
DOVODOM KUPY BOLO DOKUROVANIE A KURENIE V ZIMNOM OBDOBI.
HLAVNYM DOVODOM PRECO SOM SA ROZHODOL PRE TIETO KLIMATIZACIE JE ZARUKA 5 ROKOV A NOVE EKOLOGICKE CHLADIVO R32 CIM JE TU MOZNOST KURIT DO -22 STUPNOV A V NEPOSLEDNOM RADE KOMUNIKACIA S OBCHODOM. MAJITEL SA DRZI PRI ZEMI AKO JEDEN Z MALA NA TRHU A JE VELMI NAPOMOCNY. NA COM SME SA DOHODLI BOLO DODRZANE DO POSLEDNEHO PISMENA.
VYROBCOM FISHERA JE MIDEA KTORA JE JEDNA Z NAJKVALITNEJSICH V TEJTO TRIEDE. POMER CENA-KVALITA JE TO URCITE CISLO 1. URCITE ODPORUCAM OBCHOD A DRZIM IM PALCE.
a++
- Výborná klimatizácia, tichá a výkonná. Veľmi pekná vnútorná jednotka. Veľmi som spokojný.
- Veľmi tichá klima,dobre kúri
- produkt funguje ako ma.
- jednoducha klimatizacia pre nenarocnych
- trochu problem s vyvedenim tepleho vzduchu zo zariadenia
- po vychladeni miestnosti sa nevypne ventilator len sa vypne chladenie.
Ako docasna klimatizacia alebo vhodne na vysusenie miestnosti.
- Dobrý pomer cena/výkon
- Vnútorná jednotka nepatrí medzi tie krajšie
- Som spokojny s funkciou.
- Trochu hlučne na moj vkus.
Zobrazujem 161 - 180 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »