Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
- Fajn dizajn, digitálny invertor, pripojenie na WiFi a teda možnosť ovládania cez mobil - ako doma, tak mimo domu, možnosť vykurovania
- vonkajšia jednotka väčšia oproti "klasickým" klímam - je to z dôvody výkonu 5kW, inak zatiaľ nič iné
spokojnosť :-)
- Výhodna cena,rýchle dodanie.
Výhodna cena,rýchle dodanie.
Výrobok nemám odskúšaný,čakám na monáž.
- hlučnosť
pre rýchle riešenie ano, na kvalitnejšie chladenie v byte nie
je to LG myslím kvalita
- tichý,cena a kvalita v pomere.
odporúčam
- inventorový kompresor zabezpečuje nižšiu spotrebu elektriny o 40%, výborná cena a kvalita
Odporúčam
- tichý a výkonný
tichý a výkonný
- Osobný výber tovaru a ochota personálu
Spokojnosť a tichý chod
- dobré chladenie
- hlučnosť
priemerný produkt, ktorý bol v tom čase rýchlo dostupný
- Robi to co ma, chladi ako ma, na miestnosti cca 20m v pohode. odporucam vyviest hadicu cez stenu a nepouzivat ten plast do okna, ktory je onicom, treba spekulovat ako to pripevnit.
- hlucnost, ale to maju vsetky mob. klimy
celkovo to splna ucel, kupil by som si to znova :)
- Funkcia turbo.
- Už mám kupenu klimu pred 5 rokmi značky Sencor a ešte nemala poruchu.
- Je chyba že musim dokupiť kábel, medené trubky a zabespečiť montáž.
Či je všetko prislušenstvo.
Po telefonickom rozhovore som bola informovaná že balenie obsahuje aj trubky a kabel čo nebola pravda.
- Cenovo dostupný
- Slabé odparovanie
- Cena +
- klimatizacia je mobilna +
- ovládač +
- funkcie chladenie, odvlhcovanie+
- nič funguje ako má
Som velmi spokojna s tym ako klimatizacia chladi, rychlo bola vychladena miestnost na pozadovanu teplotu. Rovnako je supe aj casovac a dialkove ovladanie.
- nič,snad jedine ze sa to da pouzit aj ako ventilator.inac to boli len vyhodene peniaze
- Proste to nechladi nic....miestnost 4x4m to nedokaze ochladit ani o 0,5stupna a to som daval vodu nieze z mraznicky tesne pred zamerznutim + lad. Proste mozte tam dat lad , najstudensiu vodu ale neochladi to nic.
Nema vyznam kupit to.
- cena chladenie úsporná prevádzka
- asi nič v rámci ceny adekvátny výkon
seriozna dodávateľska firma
- Spĺňa to čo som chcel a čo momentáne potrebujem
- chcelo by to lepší manual
do malých priestorov ideálny prístroj
- dobry
- výkon ventilátora
- náročnosť na údržbu
- nízka úroveň chladenia
- hlučnosť
Produkt som kupoval, nakoľko som nechcel investovať vysoké sumy do klimatizácie a v bytovke, kde bývam, nemožno vŕtať do vonkajších obvodových stien, takže by mi zostávalo vývod hadice pustiť iba cez okno. Produkt takpovediac splnil moje očakávania, lebo som si preštudoval niekoľko recenzií už pred jeho kúpou. Nechcel som iba ventilátor, ktorý by víril prach, ale niečo, čo by bolo aj na pohľad pekné a ladilo s interiérom môjho bytu.
Produkt ako ventilátor a čistič vzduchu funguje výborne. Mám ho zapnutý v najhorúcejších dňoch nepretržite aj cez noc a s jeho chodom nie je problém. Na najnižšej úrovni je hlasitosť v pohode, pri najvyššom výkone môže hlučnosť niekomu vadiť. Určite budete počuť, že je zapnutý, ale ucho si za pár dní zvykne, takže ja ho už nevnímam.
Sklamať by niekoho mohla nedostatočná úroveň chladenia, blížiaca sa k nule. Navyše, pri dlhodobom používaní tohto režimu sa vzduch v miestnosti "navlhčí" do takej miery, že sa cítite ako v tropickom pralese, aj keď máte napríklad otvorené okno a vzduch sa vymieňa. V miere používanej s rozumom a v kombinácii so zapnutou funkciou čistenia vzduchu to však môže byť užitočné najmä pre alergikov. Aj keď použijete kilá ľadu, ochladenie nie je citeľné, prúd sviežeho vzduchu však pri použití ľadu budete cítiť tak hodinu-dve, kým sa ľad nerozpustí a voda v nádrži opäť nezohreje na izbovú teplotu. A takýto chladný vánok môže byť príjemný, ak sa chvíľu necháte ofukovať.
Prístroj je vcelku náročný na údržbu, najmä ak ho používate na chladenie, keďže musíte neustále meniť vodu (jedine, že by vám nevadilo, ak sa už zohreje) a pravidelne odmontovať nádobu na vodu a vyčistiť ju (zvykne byť slizká). Pozor taktiež na nechávanie vody v nádrži, kazí sa a nadobúda želatinoidnú konzistenciu, čo určite nie je zdraviu prospešné. Filter treba taktiež občas vyčistiť, najmä ak je často mokrý v dôsledku používania funkcie chladenia. Ďalšou kapitolou je vytváranie ľadu a jeho miešania s vodou (potrebujete mrazničku, nádoby takej veľkosti, aby kusy ľadu neboli pre zásobník vody príliš veľké a pod.), čo tiež zaberie istý čas.
Čo sa resumé týka, s produktom som spokojný, pretože splnil moje realistické očakávania. Klasický ventilátor som kvôli vzhľadu a absolútnej neúčinnosti nechcel, toto zariadenie ako ventilátor a čistič vzduchu funguje skvele. Má príjemný dizajn, príjemne sa používa, aj vďaka diaľkovému ovládaniu a časovaču. Používam aj funkciu chladenia, ktorá vytvorí príjemný chladný vánok v najhorúcejších dňoch. Stroj pravidelne čistím a zatiaľ s ním nie je problém. Výkon ventilátora je pre moju izbu (54 m2 otvorený priestor) dostatočný. Odporúčam pre tých, ktorí nechcú investovať do klimatizácie a hľadajú o čosi viac, ako len vrtuľu do rohu miestnosti. :)
De
- Pekny dizajn
- nic
Vsetko v poriadku
Zobrazujem 301 - 320 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »