Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
Airwell HKD 012 DCI
Pridané: 18. júna 2016
(naposledy upravené 18. júna 2016)
Zakúpený v ECO Technologies s.r.o.
- Zatial ok, cena vs kvalita vekmi dobre
- Zatial nic
- Výkonná, spoľahlivá a cenovo dostupná klima
- výborný pomer cena-výkon
- tichý chod vnútornej aj vonkajšej jednotky
- jednoduché ovládanie
- super pomer kvalita - energeticka trieda - cena
velmi pekny dizajn vnutornej jednotky. moznost ovladania cez wifi cez aplikaciu.
- Chladí dobre.
Dobrá kúpa
- Ticha prevadzka. Dobry vykon.
- Zatial nic.
Urcite odporucam.
- Kvalitná, tichá, jednoduché ovládanie
OK
Ukončení do okna je pro Slovensko netypické
- Prijateľná hlučnosť
- Vysoký výkon
- Kvalitná a dostatočne dlhá hadica
- Z môjho pohľadu pekné prevedenie
- Jednoduché a prehľadné ovládanie
- Dostupnosť
- Lišta do okna je biedna a krátka a hadica v nej drží len tak-tak, ale po použití obojstrannej lepiacej pásky sa používať dá, reps. sa vôbec nemusí použiť.
Pre moje použitie v kancálarií (v podkroví, kde je ináč riadne teplo) s cca 30m3 úplne perfektné riešenie. Výkon je viac než dostatočný, kanceláriu schladí z 31 na 21 stupňov za 2-3 hodinky. Vzduch vychádzajúci z mriežky je poriadne chladný a dosť intenzívny. Hlučnosť je prijateľná a neruší ma - počuť je len hluk vzduchu z ventilátora, kompresor ani vibrácie nie sú počuť (mám ju na koberci). Je to moja prvá klimatizácia a presne takto som si ju aj predstavoval. Podľa rôznych recenzií na iné vyrobky som očakával menší výkon, ale veľmi milo ma tento výrobok prekvapil, ako silno chladí. Určite si kúpim aj jednu domov, bez pochýb schladí aj väčší priestor.
- Už som jednu takú klímu montoval sám cca pred 2 rokmi a od vtedy, funguje bez problémov,
- chladí, kúri ako sa patrí
- ide veľmi potichu
- jednoduchá montáž bez odbornej pomoci
- Za 2 roky stačili zdvihnúť cenu z vtedajších 599 na 667 €, teda o cca 70 €, následne som videl už najnižšiu cenu nad 700 €
Tovar som si vybral z dôvodu, že už som taký mal,
Vedel som, že to dokážem sám namontovať
Trošku mi vadí, že zdvihli cenu, a to asi preto, lebo na túto klímu som čítal len pozitívne recenzie
Cena a kvalita sa ešte do tých 667 € zmestila.
- spoľahlivé
- jednoduché ovládanie
- nedá sa naprogramovať na celý týždeň, to majú len vyššie kategórie
má všetko, čo klíma má mať.dobrý nákup za tú cenu
- veľmi tichá, spoľahlivá, úsporná, komfortná, snehovo biela, najkvalitnejšia značka na klimatizáciu
jednoznačne áno, mínusy žiadne,
vyskúšam
- dizajn
odporučam
- Dizajn, wifi, funkčnosť, spotreba, nízka hlučnosť, možnosť ovládať cez android aplikáciu aj mimo domova.
Ok.
- naozaj ticha
tazko zhodnotit klimatizaciu uzivam asi 2dni, ale splna moje ocakavania
Odporúčam, som maximálne spokojná
- Velmi pekny vzhlad
- Vyborna znacka
- Super ucinnost
- velmi dobre parametre vzhladom na cenu
- Moznost ovladania cez wifi
Klimatizacia bola za super cenu. Vzhladom na parametre preskocila mnoho inych klimatizacii. Co sa tyka znacky Midea, vela servisakov klimatiazacii odporuca prave tuto znacku.
Ocenujem prijemny vzhlad a moznost ovladanie cez telefon /internet/, co je ozaj super vec. V neposlednom rade je to ucinnost a teda nizka spotreba pri chladeni a kureni...
Samsung AR7000 AR12HSSDBWKNEU
Pridané: 21. marca 2016
(naposledy upravené 21. marca 2016)
Zakúpený v KLIMA-SHOP.SK
- Zatial nic
Nemoznost fukat zarovno stropu aby to nefukalo priamo na ludi
Spokojná
- neochladí výrazne
- potrebné dopĺňanie ľadu
- potrebná údržba
- uvádzaný návod na použitie nie je v SK (ani CZ),
Ak od tohto zariadenia neočakávate chladenie ako z klimatizácie a stačí vám svieži vánok v izbe, budete spokojní. Výhodou je umiestnenie na rôznych miestach v interiéri. Musíte však dopĺňať do vody ľad, inak samozrejme chladiť nebude. Bez ľadu však vie zvlhčiť a ionizovať vzduch. Po dvoch dňoch musíte vyčistiť vaničku na vodu, inak bude vzduch cítiť umelinou. Pri manipulácii s vaničkou budete utierať vodu zo zeme.
Návod v SK/CZ sa mi nikde nepodarilo zohnať.
Aj tak toto zariadenie má zmysel, ale musíte sa oň starať.
Zobrazujem 281 - 300 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »