Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
- Príjemne chladí
- Hlučnosť ventilátora a malá kapacita nádrže
S výrobkom som spokojná
- Ucinne pre male miestnosti. (Ca 16m2)
- Trochu hlucne.
Kupil som za €159 z Datart tak ucinne za cenu.
- cena a za tu cenu prijatelna kvalita
- slabsi vykon
odporucam
- nenáročné zařízení,jednoduchá manipulace
produkt jsem vybral pro zajímavou cenu a zvědavost zda
za tuto cenu bede funkční.
- cenovo dostupný
- na moje nároky , dostačujúci
- skvalitniť popis tovaru
- skvalitniť návod na obsluhu!
Je to šikovná mašinka, cenovo dostupná, lepšia ako ventilátor
- mobilnost, nizka vaha
je to riesenie, ak clovek nechce robit upravy bytu kvoli klime
- cena, nemusí se nikam vést vzduch
- slabý výkon, po zahřátí vody se musíé vyměňovat, špatně vyjímatelný šuplík s vodou
jako pomocný ochlazovač dostačuje, ale spíš je to lepší "větrák"
odporúčam, za málo peňazí veľa muziky:)
- chladí v poriadku
- jednoduchá obsluha
skutočne dodržaná 24 hod. lehota dodania
kladné
- že vôbec funguje
- výrobca india, úbohý návod na obsluhu
nič moc
- Jediny problem je z vyfukovou hadicou,Prislusenstvo ktore je k nej dodavane je urcene len na zasuvne typy okien.Kazdy si to uz musi nejako vyriesit.Ja mam doma max. 20 extremne horucich dni tak som neriesil dieru do panela pod okno,co by bola idealna uprava ,ale trocha pracna..Jednoducho na tych par dni hadicu iba zavesim do ventilacky.
Z pristrojom som spokojny, Chcem od neho aby
zmiernil extremne teplo u mna doma par dni v roku.
A to zvladne bez problemov.
- nesplna pozadavky uvedene v navode nechladi len fuka ako ventilator vratil som ju spet
neodporucam lakavy navod ale slabota
- velmi tichy chod, zatial splnil ocakavania
- zatial nic
dobry pomer kvalita/cena
velmi tichy chod
dobry disajn
spokojny
Klima je funkčná ,to je to čo som potreboval.
- Cena.
Sme spokojní. Do bytu v paneláku ideálne riešenie.
- Mam doma aj starší typ samoinštalačnej klimatizácie Coolexpert, ktorú som si kúpil dávnejšie v Baumaxe. Táto novšia je o trochu lepšia. Vnútorná jednotka je tichšia a vonkajšia jednotka je väčšia. Používam ju na kúrenie rekreačnej chalupy, počas chladnejších večerov. Som veľmi spokojný. Za 1kW elektriky mi to kúri ako 3kW radiátor tým ,že čerpá teplo z vonku.
- nieje moc zrozumiteľne popísaná v návode rýchlospojka medzi trubkami. Ale samozrejme s návodom a troškou technickej šikovnosti sa to dá zvládnuť. Ale najlepšie by bodla video ukážka.
Vzhľadom k tomu, že vďaka možnosti samoinštalácii som ušetril cca 200 EUR som Veľmi spokojný. Konzolu na vonkajšiu jednotku som kúpil v Baumaxe. Všetko funguje ako má. Ďakujem!!!
- vzduch v miestnosti (cca 12 m2) sa naozaj ochladil o par stupnov pri pouziti velmi studenej vody a ladu
- tento ochladzovac vzduchu je trosku hlucnejsi
dobry a funkcny vyrobok
- 0------------------------
- nie je to chladič ako v názve uvadza-nechladi -iba fuka a to velmi hlasno a vyraba mokre prostredie, ktore vobec nechladi vzduch, iba ho hýbe ,je to obyčajný ventilator, ktorý je nyvyše hlučný,nepomohli ani ľadove kocky pridavane do nadržky
chcela som ochladit vzduch v byte (v izbe) aspon o 2-3 st. čo sa za 24 hodin nepodarilo ani o stupen a ešte byt bol tak "plný vody" že sme boli ako v pračovni- horuco a mokro-zle sa nám dýchalo a boli sme ohučani s hluku -zbytočný pristroj -moj starý obyčajný ventilator ochladil vzduch tichšie a lepšie -zbytočný prístroj za pomerne dosť penazi
Zobrazujem 401 - 420 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »