Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
- tichucka
- vykonna
- rychle vychladenie miestnosti, ma presah do viacerych
klimatizácia je pekná, funguje a som spokojný.
- Dobre a rýchlo vychladí miestnosť
- Primeraná hlučnosť
- Kolieska na presun
- Krátky vývod na teplý vzduch
- Váha a skladovanie klímy v zimných mesiacoch
Rúra na vývod teplého vzduchu je nemotorná a krátka Je nevyhnutné dokúpiť Airlock- zábranu, ktorá sa nalepí na okno, aby teplý vzduch pri otvorenom okne nešiel späť do miestnosti. Inak klíma zodpovedá mojim predstavám. Je veľmi účinná dokonca by som povedala, že okrem hlučnosti sa dá porovnať so splitovou jednotkou, ktoré sa montujú na stenu. S rýchlosťou dodania som veľmi spokojná. Odporúčam obchod aj výrobok
- dostal som odporúčanie od detí
Veľmi spojený spĺňa aj funkcie omnoho drahších modelov.
Za tú cenu super produkt . Spĺňa aj funkcie omnoho drahších produktov. Zatiaľ veľmi spokojný.
chladí,
kúri,
zatiaľ všetko v poriadku
- Tiché a výkonné, ovládanie cez WiFi funguje super
- dôveryhodná značka
V tejto dobe riešim reklamáciu tovaru
- je relativne spratna
- Pri chladeni huci dost,ticha je len vtedy ked po nekonecnej dobe dosiahne teolotu ,u mna z 26 stupnov na 23,potom ide velmi ticho a zacne hucat cca raz za 15 min,co ma preberie sokom zo spanku.,kym zase ochladi na 23 stupnov.Sklamana som z dlhej doby,malicku miestnost 3x3 metre vychladi z 26 na 23 stup.po dlhej dobe cca 1 hod mozno aj viac a to huci poriadne.Mam pocit,ze nestaci vykonovo.V obvacke co mame vacsiu mobilnu klimu Electrolux ,kt.je o cosi vacsia,tak vychladi 3 miestnosti behom 15 min tak,ze drkoceme zubami,jednoducho vacsi vykon
klima je spratna,dizajnovo pekna,ma problemy s malou miestnostou 3x3 metre,potrebuje dost dlhu dobu na vychladenie o 3 stupne,ak by teplota vzduchu bola okolo 3 a chcem na 23 ,tak to mozem cakat aj niekolko hodin na vychladenie.
- tichý, pekný a prijatelná cena
produkt sa mi zdal pre moje potreby prijateľný
zaujímavý design
a o značke Fisher som už počul
- Jednoduché ovládanie, vhodné aj do menších bytov
Produkt sme si vybrali na základe odporúčania firmy. S výberom sme spokojní.
- kvalitne vyrobky za rozumnu cenu
Odporúčam 100%
- Dobrá cena klimatizácie
Dobrá cena klimatizácie a rýchle jednanie. Značku Midea poznám.
Produkt využívame aj chladnejších mesiacoch.
Vďaka wifi ju ovládame aj na diaľku.
- velmi tichá klima
ak vam je velmi teplo, vrelo odporucam kazdemu
- velmi dobrá klimatizácia
doporučujem
- Chladi spolahlivo
- Ticha
- Nocny rezim
- Lahka obsluha
Vyberal som klimatizaciu do miestnosti,ktora je na slnecnej strane a teplota sa tam pohybovala okolo 30-32st. Daikin poznam z vlastnych skusenosti a bez problemova obsluha a hlavne nie je hlucna a ma nocny rezim. Zatial maximalna spokojnost.
- Dobrá cena
- Spoľahlivá firma
- Komunikácia cez telefón
- Rýchlosť
- Prehľadnosť webovej stránky obchodu
- Žiadne
Som maximálne spokojná s obchodom.
Odporúčam.
- Siroky rozsah vykonov
- Tichy rezim
Produkt je kvalitny, elegantny a pri instalacii sa nevykonavali ziadne rozsiahle upravy interieru.
Som spokojna s produktom.
Zobrazujem 221 - 240 zo 490 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »