Najnovšie recenzie zo sekcie Klimatizácie
Samotný produkt je poriadku ale ľudom ktorý hľadajú klímu s Wifi neodporúčam lebo ho vlastne nema.
Nechladí. Klasický ventilátor s pridanou vodou. Teplota v miestnosti sa nemení. Nočný režim ventilátora je tichý ale počuť ako čerpadlo v zariadení cirkuluje vodu.
- ohrem chladenia aj vyhrieva
- netreba volat chladiara na zapojenie
- bez vonkajsej jednotky
- je velmi ticha oproti mobilke
- je treba vyvrtat 2 diery do steny
mame ju na chate a funguje skvele, mame ju v spolocenskej miestnosti a mensiu chatu 64 m2 vychladi bez problemov. kupil som model s ohrevom a predpokladam, že v prechodnom obdobi jar, jesen by mohla chatu v pohode vykurit. cez zimu bude treba asi nalozit do krbu :-)
- chladí perfektne
- nie je treba odbornu montaz - all in stroj
- ticha klima v nocnom mode
- treba vyvrtat 2 diery do steny
super chladi, spokojnost.
jedina vec je, ze treba vyvrtat 2 diery do steny jadrovymi vrtakmi, na co som si zavolal suseda :-)
- Regulácia otáčok
- Skladaný - malé rozmery
- Výkonný
- Tichý
- Zadná strana nechránená
Ventilátor je výhodná kúpa. Dve veci by som vytkol. Prvá je, že ventilátor sa pri minimálnych otáčkach po pár minútach sám vypne. Akoby kleslo napätie batérie a už sa nedokáže sám od seba vzchopiť. Neskúšal som, či sa to deje aj pri zapojenom kábli v nabíjačke. Druhá je, že ventilátor je zozadu nechránený a pri manipulácii sa môže ľahko stať, že strčíte prsty do lopatiek. Prsty vám neodsekne, ale zľaknete sa, minimálne. Inak super vec za tie peniaze. Pri nízkych otáčkach skoro nepočuť.
Super kupovali sme klimatizácia funguje na 100 %
- nízka hlučnosť
- pekný dizajn
- imitáca vetra
- kratší prípojný kábel
Som spokojný. Dá sa nastaviť skoro všetko cez mobil. Perfektná je funkcia imitácie vetra. Dá sa nastaviť výška (tým že sa vynechá jeden diel). Kratší prípojný kábel si predĺži každý elektrikár :-D
- Velmi tichý, to bol dovod kúpy. Nočný režim úplne tichý. Skvelé
- Apka a možnosti nastavenia
- Dizajn
- Možnosť demontáže nohy - zmenšenie na stolovú verziu… pre niekoho benefit, ale ja zrejme nevyužijem
Nie je až tak výkonny, takže hurikán v miestnosti nečakajte… ale za mňa dostatočné, spokojnosť. Kúpil by som znova
Spokojnosť ... táto klimatizácia bola za dobrú cenu a splnila presne to, čo sme od nej očakávali.
- Tichá, výkonná, estetická, možnosť ovládania cez wifi, jednoduché diaľkové ovládania v miestnosti.
Zla skusenost ako prislo tak odislo klima nechladila cakam kedy opravia a donesu dufam ze ho este toto leto vyuzijem
Velmi zlá kvalita, vyteká z nej voda, vyhodené peniaze…
- Ventilator je tichy, vykon uplne staci na celu izbu....
- Oproti konkurencii vývoja a praktizuje BOSCH veľa skrytých inovativnuch funkcii
- Nás presvedšil samo čistiaci proces, integrovaná wifi s možnosťou bezplatného ovladania aplikácioiu na diaľku a ionizátor vzduchu...
BOSCH výrobky patria medzi top v každej oblasti techniky a tak aktívne vyhľadávam a užívam veľa produktov BOSCH doma aj v pracovnom prostredí
- perfektne vychladí obývačku a vlastne aj celý byt 2 izbový
- klíma je tichá
- montáž úplne jednoduchá
- zaberie málo miesta
- vyzerá pekne bez škaredej vonkajšej jednotky
- je treba navrtať 2 diery do steny
som príjemne prekvapený aká je klíma účinná a ako chladí, lepšie ako mobilka. pri sledovaní tv ju máme na nočnom móde a dá sa pri nej aj zaspať na gauči :-)
montáž prakticky žiadna až na to, žetreba vyvŕtať 2 diery do steny, čo sa ale nedá klasickou vrtačkou, je treba na to jadrový vrták, ja mám šikovného suseda :-)
kúpil by som si ju opäť.
Veľmi kvalitná klimatizácia a super aplikácia na ovládanie
- Super
- Nič
Zobrazujem 1 - 20 zo 490 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »